Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#سفارت
# پارت تایم

اگر کسی چشم پزشک ایرانی میشناسه معرفی کنه ممنون میشم.
2021-08-04 10:45:00 #Montreal [چشم پزشک ایرانی] دانشگاه

شهریه ترم اول رو قبل از انگشت نگاری باید بپردازیم ؟
2021-08-28 17:19:00 #Vancouver [انگشت نگاری] دانشگاه

من احتمالا برای ترم وینتر پذیرش دکتری میگیرم ولی هنوز برای اپلای تو سایت دانشگاه اقدام نکردم و میدونم که ددلاینش تا ۱ اکتبره اگر بخوام بازه زمانی یک ماهه تو سایت نظام وظیفه مشخص کنم و وثیقه بزارم، حداکثر چقدر طول میکشه تا دانشگاه اکسپت بده و از اون زمان به بعد چقدر زمان میبره تا سفارت وقت بده مشکلم تو تعیین این بازه زمانیه
2021-08-30 02:39:00 #Montreal [چقدر طول میکشه] دانشگاه

دیگه من پذیرش پاییزمو دیفر کردم دیفرم رو هم به اطلاع سفارت رسوندم ولی ویزامو برای مدت ترم پاییز صادر کردن گیج ها حالا چی کار باید بکنم؟
2021-08-30 03:50:00 #Montreal [سفارت] دانشگاه

از آقا پیمان و بقیه من در Cover Letter مربوط به Client Info خطاب به سفارت کانادا در ترکیه کردم و مشخصا آنکارا یا استانبول رو ننوشتم چون هنوز قطعی نیست که آنکارا بریم یا استانبول آیا مهمه اشاره مستقیمی به یکی از این دو بشه در کاور لتر؟
2021-08-30 08:51:00 #Vancouver [سفارت] دانشگاه

من رشته ام مهندسی جوشکاری هست داخل سایت یه استادی پیدا کردم به اسم کوین باقری ولی زده پارت تایم دوتا ۱.ایا میشه بهش ایمیل زد برای سوپروایزر شدنم چون پارت تایم هست ۲.کسی هست ایشون رو بشناسه منو راهنمایی کنه درباره ایشون ؟؟؟
2021-09-09 14:25:00 #Ottawa [استاد] دانشگاه

زمانی که مدارک رو برای ویزا میفرستیم ایا فیش حقوقی هم باید بفرستیم؟ من الان نمیتونم از شرکت فعلی نامه گواهی اشتغال بکار بگیرم چون باید داخلش بنویسم برای کجا میخوام میخوام بدونم اگر من جایی که پارت تایم میرم رو بعنوان شغل فول تایم معرفی کنم و اصلا نگم اینجا(محل کار فول تایمم) هستم مشکلی پیش میاد چون اونجا(محل کار پارت تایمم) فیش حقوقی ندارم و فقط جایی که فول تایم هستم فیش حقوقی برام صادرمیشه
2021-09-11 10:58:00 #Montreal [مشکلی پیش میاد] دانشگاه

به اساتید پارت تایم هم میشه ایمیل زد برای پذیرش دانشجو؟ ایا میتونن دانشجو بگیرند؟
2021-10-04 10:57:00 #Montreal [دانشجو] دانشگاه

چون من برای همسرم هم Open Work Permit رو درخواست کردم در پاسخ هایی که قبلا دادم، الان براش فرم Family Information اومده که باید پر کنه این فرم قابلیت Save شدن داره ولی قابلیت Validate کردن نداره ایا این رو هم نیازه که پرینت گرفته بشه و امضا بشه و بعد دوباره اسکن؟
2021-08-29 09:39:00 #Montreal

باشه من 4 ماهه سابمیت کردم و دکتری فول فاند هستم دیروز دیفر کردم و نامه جدید برای ترم وینتر برام اومده من این نامه رو تو وبفرم برای سفارت باید بفرستم یا تو پروفایل خودم جایی داره برای سابمیت؟
2021-09-15 08:08:00 #Montreal

من رشته ام مهندسی جوشکاری هست داخل سایت یه استادی پیدا کردم به اسم کوین باقری ولی زده پارت تایم دوتا ۱.ایا میشه بهش ایمیل زد برای سوپروایزر شدنم چون پارت تایم هست ۲.کسی هست ایشون رو بشناسه منو راهنمایی کنه درباره ایشون ؟؟؟
2021-09-09 14:25:00 #Montreal

ممنون میشم راهنمایی کنید این بحث انتخاب واحد یکم گنگه برای دکترای فول تایم بودن باید حداقل ۱۲ واحد انتخاب کرد؟ برای من to do 14 credits زده ۸ تا research activity thesis برام اومده، همه رو باید انتخاب کنم ؟ از کورس های آپشنال چجوری بفهمم کدومش به انگلیسی ارائه میشه؟ یا کلا همش به انگلیسیه برای دکترا ؟
2021-11-16 06:03:00 #Montreal